Co roku na początku grudnia wszystkie dzieci wypatrują Świętego Mikołaja. Czekają na Niego z wielką radością i niecierpliwością. Tak też było i tym razem. Mikołaj odwiedził naszych podopiecznych w sobotę. Na płytę nawojowskiego stadionu wjechała Grupa Motocyklowa                 „ Sącz Bikers”. Motocykliści już drugi rok pamiętali o naszych dzieciach i hojnie obdarowali je prezentami. Państwo Małgorzata i Robert Kiełbasa od kilku lat gromadzą wokół siebie wspaniałych ludzi, którzy na motorach objeżdżają okolice z workami prezentów dla dzieci. Docierają do tych najmniejszych i najbardziej potrzebujących naszej pomocy i wsparcia. Podczas spotkania z „Motomikołajami” nasi podopieczni są zawsze podekscytowani, uśmiechnięci, radośni i szczęśliwi.

Dziękujemy wszystkim ludziom dobrej woli, którym idea czynienia dobra przez Świętego Mikołaja jest znana i kontynuowana do dzisiaj. Niech ten Wielki Święty obdarza ich swoimi łaskami i siłą do czynienia dobra każdego dnia.